Veiksmīgi aizvadīts seminārs- kontaktbirža "Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam"

Baltic Sea Food

Vakar Kalnmuižas pilī notika Lauku Ceļotājs un LOSP seminārs - kontaktbirža "Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam. Pasākums notika projekta "B2B izplatīšanas modelis, lai atbalstītu vietējos pārtikas ražotājus Baltijas jūras reģiona lauku teritorijās" Interreg Baltic Sea Region Eiropas Reģionālā attīstības fonda ietvaros.

Pasākums pulcēja lielu interesentu skaitu – gandrīz 130 lauku tūrisma uzņēmēju, lai runātu par to, kas aktuāls, mācītos jaunas lietas un veidotu savstarpēju sadarbību. Paldies Raimonds Zommers un Māris Astičs par dalīšanos pieredzē, kādas ir pavāru prasības, un ar kādām grūtībām jāsaskaras, lai vietējo ražotāju produkciju iekļautu ēdienkartēs. Paldies Svaigi.lv saimniecei Diānai par savu pieredzes stāstu sadarbojoties ar ražotājiem un ieteikumiem mūsu ražotājiem.

Pasākuma otrajā daļā norisinājās kontaktbirža, kurā uzņēmēji prezentēja savus uzņēmumus un produkciju. Ar produkciju bija iespējams iepazīties un to nogaršot.

>>> Katalogs: Kontaktbiržas dalībnieki “Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam” (PDF, 994 KB)

 

Papildus informācija: https://www.celotajs.lv/lv/conf/LC-081118